vrij traplopen
ergonomisch zitten
vrij veters strikken
vrij tillen
vrij schrijven
vrij hardlopen
vrij knielen

praktijk oefentherapie cesar

Openingstijden

Maandag 07.45 tot 17.45 uur
Dinsdag Gesloten
Woensdag 07.45 tot 17.45 uur
Donderdag 14.00 tot 21.00 uur

Als we aan het behandelen zijn kunnen we niet altijd de telefoon opnemen. Je kunt dan een boodschap inspreken op ons antwoordapparaat, je wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Je kunt bij ons terecht na verwijzing door een huisarts of een specialist. Je kunt ook zonder verwijzing bij ons terecht. In dat geval volgt er eerst een “screening”. Hierbij wordt gekeken of je met je klacht bij ons op de goede plek bent voordat we tot behandeling overgaan.

Wat kun je verwachten als je je bij ons aanmeldt?

Aan de hand van dit onderzoek en aansluitend op je hulpvraag worden er behandeldoelen geformuleerd. Samen stellen we dan een behandelplan en -programma op.

Oefentherapie Cesar wordt door de ziektekostenverzekering vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt is per verzekering verschillend. Je kunt dit zelf navragen bij ziektekostenverzekeraar. Als je niet verzekerd bent is het tarief 35 euro per behandeling.

Privacy

Alle oefentherapeuten zijn bij wet verplicht tot geheimhouding van cliëntgegevens. Uw digitale gegevens worden op een beveiligde server bewaard. Uw papieren gegevens worden ook beveiligd opgeslagen. Er zal alleen met uw huisarts, specialist of met andere disciplines overleg plaatsvinden, wanneer u daar toestemming voor heeft gegeven. Privacyverklaring

Contactgegevens

De praktijk maakt deel uit van het gezondheidscentrum Zielhorst te Amersfoort. Er is een goede samenwerking met de huisartsen en de fysiotherapeuten van het gezondheidscentrum.